Aktivni s psom

za pse starejše od enega leta

5-6 srečanj/mesec, 70 eur/mesec


Za vodnike z aktivnim življenjskim slogom in tiste, ki bi to želeli postati. Tek, pohodništvo, gorsko kolesarstvo, visokogorske ture, … dogodivščine v naravi so popolna priložnost za druženje z našimi pasjimi spremljevalci. Skupne avanture pa so prijetne in varne le, če je naš pes vodljiv, odziven in navajen ubogati tudi v nenavadnih, potencialno stresnih situacijah. 

Skupaj se bomo naučili ukazov in vaj, ki nam bodo pomagale pri dogodivščinah v naravi, premagovali ovire, se lotili osnov canicrossa in se odpravili v hribe. Vodniki pa se boste naučili tudi kako poskrbeti za zdravje svojega psa-športnika. Izvedeli več o primerni prehrani, preventivi pred poškodbami, kako ukrepati, če do poškodbe pride in marsikaj drugega.

Enkrat tedensko se bomo dobili na poligonu, kjer bomo pripravljali osnove vaj in pse navajali na nove situacije v kontroliranem okolju. Enkrat do dvakrat mesečno pa se bomo podali na izlet in naučeno preizkusili v resničnih situacijah.

Vabljeni vsi, ki si svojim psom želite aktivnega življenjskega sloga, novih dogodivščin in izzivov ter lepih doživetij v družbi podobno mislečih pasjeljubcev.

 

Za najbolj ambiciozne pa nas oktobra čaka prvi Hard Dog Race v Sloveniji…

Advertisements

Nevarnih pasem NI!

%d bloggers like this: